Trilex Consulting – Pastrati controlul proiectelor!

Pentru a usura munca in proiectele derulate si pentru a creste numarul proiectelor de succes, Trilex Consulting organizeaza urmatoarele cursuri.

1. Microsoft Project Professional
Invatati cum sa utilizati Microsoft Project 2003 pentru planificarea proiectelor in constrangeri de timp, resurse si buget, alocare de resurse, urmarire costuri, monitorizare deviatii fata de buget si termene aprobate, comunicarea cu echipa de proiect, rezolvarea intarzierilor si vizualizarea centralizata a proiectelor cu dependente externe.
–  Durata: 3 zile, 09:00 – 17:00;
–  Perioada de desfasurare: 5 – 7 Martie 2007;
–  Cost/participant: 360 Euro + TVA;
–  Pentru inscrieri pana la 24 Februarie 2007 beneficiati de 10% reducere.

2. Managementul Proiectelor – Fundamente
Managementul unui proiect nu este simplu si abilitatile de project management nu apar in mod natural la multe persoane. Aceste abilitati care tin de definirea si managementul unui proiect pot fi invatate. Conceptele, explicate si demonstrate prin aplicatii practice, din acest training va vor creste sansele de derulare cu success a proiectelor.
–  Durata: 3 zile, 09:00 – 17:00;
–  Perioada de desfasurare: 19 – 21 Martie 2007;
–  Cost/participant: 400 Euro + TVA;
–  Pentru inscrieri pana la 10 Martie 2007 beneficiati de 10% reducere.

Fiecare dintre aceste training-uri ajuta la abordarea structurata a proiectelor cu exemple concrete, exercitii interactive, schimb de experienta si lucru in echipa.

Trilex este o companie specializata în solutii de portfolio si project management care creeaza un mediu performant de planificare si control al proiectelor, programelor, aplicatiilor si produselor din organizatii.

Trainerii Trilex au experienta reala in proiecte din industrii diferite si certificarile le atesta profesionalismul, expertiza in Project Management si experienta in training:  PMP – Project Management Professional, MVP – Most Valuable Professional, MOS – Microsoft Office Specialist pentru Microsoft Project, MCT – Microsoft Certifed Trainer.

Pentru inscrierea mai multor  persoane de la aceeasi companie, se ofera discount!

Pentru mai multe detalii:
Madalina Serban
Marketing Assistant
021- 6371026
[email protected].

Sursa: Trilex Consulting, 14 februarie 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.