Ultima zi in care poti beneficia de Early Bird la Misiunea Economica Afaceri.ro Chisinau – 23 octombrie 2014

Chisinau

Astazi este ultima zi in care persoanele interesate de cunoasterea mediului de afaceri din Republica Moldova pot beneficia de Early Bird la Misiunea Economica Afaceri.ro Chisinau.

In perioada 22 – 25 octombrie 2014,  Centru Expozitional „Moldexpo” din Chisinau va fi gazda celor doua Expozitii internationale „Moldagrotech”si „Farmer„.  Cu aceasta ocazie, pe 23 octombrie, Arhipelago Interactive, APEC, Moldexpo si Finantari.md organizeaza Misiunea Economica Afaceri.ro Chisinau 2014.

Scopul delegatiei este de a face schimb de know-how intre intreprinzatorii romani si cei din Republica Moldova, cu obiectivul final de a deschide noi oportunitati de colaborare si dezvoltare a mediului economic autohton.

Participantii delegatiei Afaceri.ro vor beneficia de:

  • Deplasare Iasi – Chisinau – Iasi asigurata cu autocarul Afaceri.ro
  • Participarea la networking in mijlocul de transport
  • Promovare in afara tarii
  • Crearea unor noi contacte si parteneriate in urma participarii la prezentari, dezbateri, intalniri de afaceri
  • Tur al Cramelor Cricova

De asemenea, sunt pregatite o serie de surprize pentru participanti.

In cadrul Conferintei Afaceri.ro Chisinau 2014, oamenii de afaceri si specialisti din Romania vor sustine prezentari si dezbateri pe teme precum „Experienta si expertiza din Romania in slujba companiilor din Rep. Moldova”, „Cum accesam fondurile de finantare pentru dezvoltarea afacerilor din agricultura?” si  „Cum accesam noi canale de distributie?”.

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Misiunea Economica Afaceri.ro Chisinau 2014 sunt disponibile pe pagina web: http://www.afaceri.ro/misiune-economica-ro-chisinau-2014.

Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe baza formularului: http://goo.gl/zPs9xm.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate ne puteti contacta la adresa [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top