Ultima zi pentru a aplica in programul oficial de internship al Guvernului Romaniei

Internship Guvernul RomanieiAstazi este ultima zi in care studentii si tinerii absolventi pot aplica pentru primul Program de Internship organizat de Guvernul României. Tinerii selectati vor fi repartizati in raport cu competentele acestora intr-una dintre urmatoarele structuri din interiorul Palatului Victoria: Cancelaria Primului Ministru sau Secretariatul General al Guvernului.

Pentru tinerii interesati de domeniul Managementului de Proiect si/sau atragerea surselor de finantare, Cancelaria Primului Ministru pune la dispozitie internshipuri in cadrul “Compartimentului Proiecte si Programe cu Finantare Externa”.

Conform site-ului de prezentare, compartimentul are responsabilitatea si autoritatea pentru a monitoriza, analiza si evalua, in vederea cadrului de decizie pentru Prim-ministru, implementarea programelor finantate din fonduri europene, fonduri externe rambursabile si fonduri guvernamentale.

Stagiile de internship desfasurate la Palatul Victoria se intind pe durata a doua luni (iulie-septembrie) si sunt neremunerate. In acest interval, stagiarii lucreaza respectand programul de lucru al departamentului in care sunt repartizati, in general intre intervalul orar 09.00 – 17.00 de luni pana vineri. Stagiile debuteaza cu o conferinta introductiva privind activitatile Guvernului Romaniei, respectiv cele ale Cancelariei Prim-ministrului si ale Secretariatului General al Guvernului. La final, stagiarii sunt repartizati in cadrul departamentelor sau serviciilor care i-au selectat. Fiecare stagiar se afla sub responsabilitatea unui indrumator.

Pentru a participa in cadrul Programului [email protected], tinerii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii de eligibilitate:

– sa detina cetatenia romana;
– sa aiba varsta de pana la 25 de ani la momentul debutului programului;
– sa fie studenti ori tineri absolventi ai programelor universitare de licenta;
– sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala;
– sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT (respectiv cunostinte avansate pentru aplicatii la Directia Servicii Online si Design).
– (optional) experienta in programe de voluntariat sau activitati de implicare civica.

Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 01 iulie 2013 (inclusiv) iar aplicatiile primite ulterior nu vor fi luate in considerare.

Informatii suplimentare pe http://internship.gov.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.