Ultimele 7 locuri disponibile la programul de certificare Managementul proiectelor

asebuss04 noiembrie 2010 – 16 februarie 2011

Organizat de EXEC-EDU si validat de PMI® – asociatia nr.1 la nivel global in Managementul proiectelor

Cui se adreseaza?

Conform unei statistici recente, 7 din 10 proiecte esueaza din punct de vedere costuri, timp sau specificatii. Economie de timp si costuri, productivitate mai mare si control mai eficient al resurselor; respectarea obiectivelor si deadline-urilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care tot mai multe companii se organizeaza in echipe de proiect.

Un curs certificat de Managementul proiectelor asigura competentele necesare pentru a creste sansele de reusita ale unui proiect.

La curs pot participa manageri de proiect, membri ai echipelor de proiect, middle manageri implicati in proiecte inter-departamentale, antreprenori.

Beneficii:

– Vei dobandi abilitatile complexe esentiale unui manager de proiect in cadrul unui program intensiv, care imbina experienta recunoscuta a corpului profesoral cu standardele nord-americane in domeniu.
– Vei adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obtinerea titlului de Project Management Professional.
– Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.
– Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizatie, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.

Programul prezinta notiuni fundamentale de managementul proiectelor. In cadrul acestui program vei afla:

– Cum se identifica si valideaza cerinte de proiect;
– Cum se construieste o echipa de proiect;
– Cum se dezvolta o structura defalcata a lucrarii (Work Breakdown Structure – WBS);
– Cum se creeaza planul de management al proiectului;
– Cum se executa, monitorizeaza si controleaza proiectul;
– Cum se administreaza cererile de schimbare;
– Cum se finalizeaza proiectul, cu o strategie de inchidere.

Certificarea iti ofera o tripla recunoastere: ASEBUSS-EXEC-EDU, CNPFA (Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii) si PMI® – asociatia profesionala no 1 la nivel global in domeniu.

Vezi aici impresiile absolventilor

Contacteaza-ne acum pentru inscrieri si ia legatura cu consultantii nostri pentru detalii la 021-319.64.40, 319.64.41 sau la [email protected]

Programul si tematica cursului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.