Un look fresh pentru Arhipelago.com

arhipelago.jpg

Incepand cu luna iulie Arhipelago are un look proaspat si mai prietenos. Prin intermediul acestuia Arhipelago doreste sa fie mai aproape de vizitatorii si clientii sai.

Noul site descrie mai bine misiunea firmei: o companie tanara si creativa de publishing online care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatorii care activeaza in Romania, actionand cu dedicare si integritate pentru a furniza servicii de calitate clientilor nostri.

Noutatea acestui site consta in modul interactiv de prezentare a informatiei. Site-ul include proiectele din portofoliul Arhipelago: atat cele din mediul online – website-uri de informare si de sustinere a campaniilor de promovare, cat si cele din mediul offline – evenimente de afaceri.

Utilitatea acestui site consta tocmai in faptul ca vizitatorii interesati de servicii de promovare B2B pot gasi intr-un mod grupat toate canalele media pe care Arhipelago le pune la dispozitie.

Reteaua Arhipelago, cu o vechime de peste 12 ani in in promovarea afacerilor din Romania, vine sa ofere publicului larg acces la informatii relevante prin utilizarea eficienta a mediului online. Arhipelago aduce solutii complete si integrate de informare si promovare online, venind in sprijinul clientilor cu pachete de servicii si produse care pot ajuta afacerea acestora la nivel national si international.

Va invitam sa ne vizitati si sa ne trimiteti feedbackul dumneavoastra cu privire la noua infatisare a site-ului.

Persoana de contact:

Carmen-Valeria Carari – Marketing Assistant Arhipelago

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.