Un mare afacerist roman isi propune sa faca o afacere de tip business angel folosind Facebook

internet0.jpg

Vizionar. Antreprenor. Investitor. Milionar. Aproape falimentar. Pe Cristian Burci il caracterizeaza toate atributele. Si de toate acestea, dublate de reteaua globala de contacte pe care si‑a format‑o in 22 de ani de capitalism, se va folosi pentru a descoperi urmatorul Facebook. Facebook made in Romania!

Este sfarsitul lui 1989. Cristi Burci, un pusti de 24 de ani, goneste pe o autostrada din Los Angeles, America. De la radio, afla ca dictatura din Romania a cazut. Traieste in tara tuturor posibilitatilor din 1983 – a fugit din Romania imediat dupa absolvirea liceului. Vrea sa se intoarca in tara natala; sa profite de primii ani de capitalism, sa devina antreprenor in Romania democratica. Are multe idei de afaceri, viseaza ca odata le va pune in practica; inca nu stie cum.

La 46 de ani, Cristian Burci vrea sa descopere “urmatorul Facebook” (a se citi: urmatoarea generatie de lucruri care va revolutiona spatiul digital). Stie cum sa faca posibil acest plan – in doua cuvinte: idei si pusti. Nu mai este doar un vis.

Mai multe detalii: Money Magazine

Finantare.ro a lansat Ghidul Business Angels. Descarca de aici Ghidul Business Angels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.