Un nou Training TenStep PMP Exam Prep in perioada 28 mai – 1 iunie

TenStep Romania va pregati o noua grupa de profesionisti in Project Management in vederea sustinerii examenului de certificare in domeniu, intitulat PMP (Project Management Professional).

Trainingul "TenStep PMP Exam Prep" va fi organizat in Bucuresti in perioada 28 mai – 1 iunie, persoanele ce se vor inscrie pana la data de 11 mai urmand a beneficia de o reducere de 20% din pretul programului de instruire.

Cursul se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP, in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare profesionala in Project Management.

Taxa de participare la acest program este de 750 EURO + TVA inscrierea efectuandu-se via e-mail, la [email protected]. Persoanele care se vor inscrie pana la data de 11 mai vor beneficia de o reducere de 20%.

TenStep Romania este primul furnizor de training abilitat in domeniul Project Managementului, fiind desemnat inca din 2004 Registered Education Provider (R.E.P.), de catre Project Management Institute (PMI).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro.

Pentru mai multe informatii:
Sebastian Hubati, Marketing & Communication Coordinator
Mobil: 0748 195 519
Telefon: 031 105 09 09
Fax: 031 105 09 10
E-mail: [email protected].

Sursa: TenStep Romania, 2 mai 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.