Un pas mai aproape de final

Vineri, 20.03, am prezentat în cadrul colectivului catedrei din care fac parte, în vederea evaluării, teza mea de doctorat, intitulată “Economia Digitală și Managementul Riscului”.
Evaluarea a fost favorabilă susținerii publice, așa că sunt cu un pas mai aproape de final.
Țin să mulțumesc și pe această cale membrilor “catedrei de Informatică Economică” din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, din Iași.
Deschiderea cu care a fost acceptat proiectul www.managementul-riscurilor.ro mă obligă să fiu mai bun, să diseminez mai mult, să reprezint un punct cheie în ceea ce înseamnă promovare a culturii despre risc și managementul riscului la nivelul organizațiilor din România.
By the way … nu uitați, pe 24 aprilie la București, conferința PRMIA, unde sunteți invitați.

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

0 thoughts on “Un pas mai aproape de final”

  1. In toamna tot sub semnul PRMIA vom organiza un eveniment similar, dar dedicat managementului riscului operational.
    Mai mult ca sigur ca tot in Bucuresti va fi organizat.

  2. Paun Cristian spune:

    Felicitari Valentin !

    Imi pare rau ca nu pot participa. Ma interesa subiectul. Iti doresc mult succes la prezentare.

    Cristian PAUN, ASE Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.