Un start-up romanesc vrea sa-i invete pe sefi sa-si monitorizeze mai bine angajatii

antreprenor.jpg

O mare parte din managerii din Romania nu stiu sa masoare profesionist indicatorii de performanta a afacerii si a angajatilor, desi 72% dintre ei sustin ca au cunostinte medii sau aprofundate despre managementul performantei, sustine un start-up din Bucuresti, care vrea sa le faca educatie managerilor si sa-i ajute sa monitorizeze mai bine performantele afacerii si evolutia angajatilor.

Smart Solutions Factory, un start-up de consultanta IT din Bucuresti, a lansat Performio EPM, prima aplicatie romaneasca de business performance dedicata exclusiv managerilor. Aplicatia ajuta la monitorizarea evolutiei angajatilor, „sanatatea” proceselor interne ale unei companii si gradul de performanta al afaceri, se arata intr-un comunicat transmis marti de companie.

„Performio EPM a aparut pe piata ca o reactie la deficitul de educatie a managerilor in ceea ce priveste masurarea profesionista si relevanta a indicatorilor de performanta. In unele ocazii, business-urile nu stiu ce este un indicator de performanta, nu stiu care sunt indicatorii relevanti pentru domeniile lor de activitate. In alte ocazii, companiile masoara anumiti indicatori de performanta, dar nu pe cei cruciali sau cu impact strategic pentru buna evolutie a companiei”, spune Cosmin Costean, CEO-ul proiectului Performio EPM.

Peste o treime din companiile din Romania folosesc tabele Excel pentru a calcula indicatorii de performanta, iar numai 14% apeleaza la software specializat de business intelligence, potrivit unui studiu Ensight Management Consulting. Pe de alta parte, 72% dintre managerii companiilor sustin ca au cunostinte medii sau avansate despre managementul performantei.

Performio EPM poate fi instalata atat pe serverul companiei, cat si in cloud, si vine cu suport de la echipa care a dezvoltat aplicatia. Aplicatia poate fi customizata in functie de necesitatile fiecarei firme si are o librarie cu peste 3.000 de indicatori de peformanta. Softul permite setarea de obiective strategice si tinte de performanta si monitorizare pe departamente, angajati si procese interne.

Sursa: economica.net
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top