Un startup iesean primeste finantare de 40.000 $ de la guvernul chilian

dolar1.jpg

Worksurfers este un startup iesean care construieste o platforma online destinata creativilor care calatoresc. Pornit in iunie 2012 de la o simpla idee, Worksurfers a fost select in programul Start-Up Chile.

Avand in vedere ca am lansat recent cea de-a doua editie a Atelierului Produselor Creative (APC#2), nu exista un moment mai bun in care sa anuntam despre ceea ce speram sa devina o poveste de succes. In curs de dezvoltare, Worksurfers va fi un site prin care creativii (designeri, marketeri, programatori etc.) care calatoresc isi pot gasi joburi pe termen scurt la destinatie. Aceasta le va permite sa interactioneze mai mult cu cultura tarii de destinatie, sa cunoasca oameni si sa-si prelungeasca vacanta prin bani sau gazduire in schimbul talentului lor.

Totul a pornit de la o idee dezvoltata de Adriana Ursache (directorul executiv al Asociatiei Industrii Creative) si Vlad Bodi (antreprenor IT, co-fondator Thinslices) in cadrul programului VentureLab al Universitatii Stanford. In iulie 2012, cei doi co-fondatori au aplicat la Start-Up Chile (un program al guvernului chilian), iar la inceputul lunii septembrie au primit vestea buna-Worksurfers a fost selectat al 5-lea din 1506 de startupuri din lumea intreaga care au aplicat la program.

Mai multe detalii: Industriicreative.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.