Venture Growth, nou proiect de mentorat pentru startup-uri

atelier-capital-risque.jpg

VentureConnect, primul eveniment din Romania adresat antreprenorilor din IT si tehnologie aflati in cautare de investitii, lanseaza un proiect de mentorat, Venture Growth Program.

Taxa de participare este de 890 euro, in cadrul unei intalniri putand participa pana la trei membri din partea aceleiasi companii.

Prima intalnire are loc pe 30 mai, iar programul se finalizeaza odata cu organizarea unei intalniri Pitch Day in fata unei audiente de investitori si potentiali parteneri preselectate.

Printre mentorii implicati in acest proiect se numara Radu Georgescu (partener fondator Gecad Ventures), Marius Ghenea (director de investitii in cadrul 3TS Capital), Alexandre Almajeanu (business angel) sau antreprenori precum Vladimir Oane, Alexandru Lapusan (Zitec) si Valentin Radu (Omniconvert).

Proiectul initiat de Fundatia VentureConnect se adreseaza companiilor medii si vizeaza definirea urmatorului nivel in dezvoltarea afacerii, de la companii cu venituri constante, la companii pregatite sa se dezvolte in plan international.

Pentru prima editie a proiectului pilot Venture Growth Program s-au inscris deja 3 companii din domeniul IT. Antreprenorii ce isi doresc participarea isi mai pot depune proiectul pana pe 25 mai.

Mai mai multe informatii despre program si pasii necesari inscrierii se gasesc pe site-ul www.ventureconnect.ro.

One thought on “Venture Growth, nou proiect de mentorat pentru startup-uri”

  1. Automatizari Porti spune:

    Articol util si informativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.