Vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, in dialog cu cetatenii, la Bucuresti pe 1 septembrie

katainen.jpg

Te intereseaza sprijinul Uniunii Europene pentru crearea de locuri de munca si dezvoltarea economica? Sau oportunitatile oferite de Planul de investitii pentru Europa si de fondurile europene, in general?

Vino sa stai de vorba pe aceste teme cu vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen si cu Dacian Ciolos, prim-ministrul Romaniei, joi, 1 septembrie 2016, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151, Bucuresti), incepand cu ora 16:30.

Dialogul va fi deschis presei si va putea fi urmarit in direct online. Participarea la dialog presupune acordul de a fi filmat/a si fotografiat/a.

Cetatenii din intreaga Europa pot participa, de asemenea, prin intermediul Twitter si Facebook, utilizand hashtag-urile #EUdialogues si #investEU.

Dialogul va avea loc in limbile engleza si romana. Este disponibila interpretare simultana. Echipamentele de vot si de interpretare vor fi disponibile in schimbul unui act de identitate.

Inscrierile sunt deschise pana pe 30 august, iar participarea se face in limita locurile disponibile, pe baza de confirmare prealabila. Pentru inscrierea la eveniment, click aici.

Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.