Webinar despre strangere de fonduri pentru ONG-uri

secretara.jpg

calculatorFundatia pentru o societate deschisa organizeaza cel de-al doilea webinar al Centrului Public, sub denumirea de Strangerea de fonduri – de la emotie la eficienta si sustenabilitate, ce va avea loc joi, 26 noiembrie, intre orele 17:00 – 19:00.

Pot participa membrii, angajatii sau voluntarii ONG-urilor si voluntari ai grupurilor informale.

Webinariile se vor desfasura online, timp de cate 2 ore, iar participantii vor putea vorbi cu trainerii. Aceste sesiuni vin sa completeze training-urile si consultanta oferite de Fundatia pentru o societate deschisa in cadrul proiectului “Dezvoltarea capacitatii ONG-urilor si a grupurilor informale”. Acesta este finantat prin granturile SEE 2009-2014 si Fondul ONG in Romania.

Moderatori vor fi Laszlo Bodor si Gabriela Tokes, Director de Fundraising si Comunicare, respectiv Fundraising Manager, la HOSPICE Casa Sperantei.

Participantii trebuie sa completeze un chestionar dupa care vor obtine o parola ce trebuie introdusa la adresa aceasta. Confirmarea va fi trimisa pe mail.

Sursa: Stiriong.ro

One thought on “Webinar despre strangere de fonduri pentru ONG-uri”

  1. Irina Serban-Atanasiu spune:

    Buna ziua,
    Atat eu, cat si colega mea am completat chestionarul pentru inscriere, dar nu am primit nicio confirmare sau parola pe e-mail. Am intrat si pe site-ul Fundatiei pentru o societate deschisa, dar nu gasim evenimentul/proiectul. Ne puteti ajuta?

    Cu stima,
    Irina Serban-Atanasiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.