Zona speciala pentru intalniri private, la Conferintele Afaceri.ro de la Galati si Constanta

Afaceri_meeting.jpg

Afaceri_meetingAntreprenorii care vor participa la Conferintele Afaceri.ro de la Galati si Constanta vor avea toate conditiile pentru a stabili noi contacte, pentru a identifica noi clienti si parteneri.

Din dorinta de a face intalnirile cat mai interactive, organizatorii conferintelor vor pune in pune in practica conceptul de “private meetings”.

Cum functioneaza? “La check-in, anuntati organizatorii ca va intereseaza zona de Privat Meeting. Pe parcursul intregii zile veti face cunostinta cu diversi participanti la conferinta. In situatia in care identificati un posibil partener de afaceri, colaborator, client sau furnizor, am creat aceasta zona in care puteti continua discutiile cu acesta, fara sa fiti intrerupti de cineva sau de organizatorii care va vor ruga sa intrati la sesiunile conferintei”, a declarat Carmen Ungureanu, Event Operations Manager.

Conferinta de la Galati, care se va desfasura pe 13 martie, la Hotel Galati, este dedicata Oportunitatilor de dezvoltare a afacerilor prin activitati de import-export. O alta tema de discutii este Importanta clusterelor pentru dezvoltarea regiunii.

Doritorii se pot inscrie la Conferinta Afaceri.ro Galati folosind acest link.

Conferinta de la Constanta, programata pe 14 martie, la Hotel Iaki, are ca tema Noile tehnologii si metode pentru dezvoltarea afacerilor.

Inscrierile pentru Conferinta Afaceri.ro Constanta se fac accesand acest link.

Organizatorul evenimentelor este Arhipelago Interactive si partenerii sai locali: Parcul Industrial Galati, Junior Chamber International Constanta, alaturi de Acces Project Investments, Clustero, Autonom, Gramma Wines, Danubius International Business School, Asociatia de Cooperare Transfrontaliera Euroregiunea Dunarea de Jos, Hotel Iaki, Project Management Solutions, Junkers Design, Exonia, Monsson Energy Trading, Electron Video, TransilvaniaCloud, CNIPMMR, PIMM Constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.