Propunere de parteneriat din East of England pentru un proiect INTERREG

interreg-IV-C-1.jpeg

interreg IV C 1Consiliul local Basildon din regiunea East of England (Marea Britanie) cauta parteneri si un potential coordonator pentru un proiect INTERREG finantat in domeniul ingineriei locale/urbane, inovarii si al productiilor avansate.

Interesul de parteneriat este indreptat catre autoritati locale, organizatii patronale si institutii de invatamant din toate domeniile de productie, care au o baza industriala si de productie similara cu Basildon.   

Scopul proiectului este de a impartasi cele mai bune practici si a dezvolta in continuare strategii inovatoare antreprenoriale pentru a creste comertul in randul IMM-urilor, ceea ce duce, in final, la oportunitati sporite de angajare.

Aceste strategii inovatoare includ: specializarea inteligenta locala; sustinerea si dezvoltarea lantului de distributie/aprovizionare; legaturile dintre IMM-uri si invatamantul superior, respectiv relationarea si angajamentele de tip afacere/scoala, accesul tinerilor slab calificati la calificari inalte si conceptul de inginerie urbana/branding.

O fisa de prezentare se regaseste in anexa (click aici)   

Toti cei interesati de propunere sunt invitati, in contextul desfasurarii evenimentului Open Days, la Bruxelles, pentru o intalnire initiala, la data de 7 octombrie 2014, orele 13:30, la Biroul East of England (rue du Trone 4, B-1000 Bruxelles), cu scopul de a pune in comun ideile de proiect si a definitiva un concept pentru o propunere de proiect.   

Contact pentru confirmarea participarii pana la 1 octombrie a.c.: dna Gunilla Edwards, [email protected], +461268 294230.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.