Guvernul asigura finantare totala sau partiala firmelor care promoveaza turismul

Ministerul turismului asigura finantarea integrala pentru studiile de dezvoltare a turismului, publicitate si relatii publice, precum si cofinantare de pana la 50% a programelor de formare profesionala a adultilor si imbunatatirea calitatii serviciilor, prin intermediul a doua program de promovare. Guvernul a aprobat, miercuri, doua programe: Programul anual de marketing si promovare turistica si Programul anual de dezvoltare a produselor turistice.

Prin Programul anual de marketing si promovare turistica, Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale va putea sustine financiar publicitatea in mass media europeana, nationala si locala, sub forma de cataloage, brosuri si pliante, postere si foi volante, materiale tiparite expediate prin posta, panouri, postere, foto, diapozitive, internet, materiale audio-vizuale, CD-uri, casete, filme, DVD-uri.

De asemenea, promovarea va putea fi facuta si prin intermediul unor emisiuni televizate, marketing direct, precum si participarea la targuri, expozitii si manifestari turistice interne si internationale, organizarea de vizite de documentare pentru reprezentantii mass media, agenti, tour operatori, organizarea de actiuni itinerante de promovare, road show-uri in tara si in strainatate.

Programul anual de dezvoltare a produselor turistice urmareste sustinerea turismului intern in vederea imbunatatirii circulatiei turistice, in paralel cu conservarea patrimoniului natural si cultural.

Sursa: NewsIn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.