1.000.000 de lei pentru proiecte culturale in cadrul Programului ACCES

bani.jpg

Ministerul Culturii anunta lansarea Programului ACCES, instrument de finantare menit sa sustina actiuni si proiecte culturale din urmatoarele domenii: arte vizuale/arhitectura, cultura scrisa, cinematografie/audiovizual, artele spectacolului, dialog intercultural, patrimoniu imaterial/patrimoniu cultural mobil. 

Status: INACTIV
Depunere pana la: 29.04.2016
Buget:  1.000.000 RON

Desfasurat pe parcursul anului 2016, Programul ACCES are drept scop valorificarea potentialului cultural si creativ existent la nivel national si integrarea acestuia in sfera de circulatie a valorilor culturale universale.

Suma totala disponibila pentru finantarea nerambursabilaa actiunilor/ proiectelor culturale din cadrul Programului ACCES este de 1.000.000 lei. Suma maxima care poate fi solicitata pentru un proiect este de 100.000 lei.

Finantarea se adreseaza asociatiilor, fundatiilor, institutiilor publice de cultura si altor entitati cu personalitate juridica ce desfasoara activitati culturale.

Dosarele se vor depune la Registratura Generala a Ministerului Culturii, bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucuresti, cu mentiunea „Proiect  Program ACCES  2016”. Ofertele pot fi transmise si prin posta, cu confirmare de primire, la adresa mentionatamai sus, pana la data de 29.04.2016.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul aplicantului
Documente utile

Sursa: Ministerul Culturii
Finantator: Ministerul Culturii

[caseta-final-fise]

0 thoughts on “1.000.000 de lei pentru proiecte culturale in cadrul Programului ACCES”

  1. Lucian Dinca spune:

    Buna ziua,
    As dori sa stiu daca se mai pot depune dosare pentru Programul Acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.