200.000 de euro pentru primul program de finantare al Societe Generale European Business Services

Logo-societe-generale.jpg

Societe Generale European Business Services lanseaza We Care Together, un program de finantare care vizeaza sustinerea proiectelor dezvoltate de organizatii neguvernamentale din Romania si care ofera suport financiar in valoare totala de 200.000 de euro.

Primul program de finantare SG EBS are obiectivul de a sprijini initiativele create de ONG-uri in domeniile integrarii profesionale si educatiei si vine ca o continuare fireasca a angajamentului companiei de a avea un impact pozitiv asupra societatii si asupra mediului prin sustinerea comunitatilor vulnerabile.

Prin programul We Care Together, SG EBS spera sa impulsioneze creativitatea, performanta si responsabilitatea, dar si sa ofere sprijin financiar pentru implementarea unor actiuni care vor contura un viitor mai incluziv. O componenta esentiala a programelor propuse ar trebui sa fie voluntariatul, deoarece SG EBS doreste sa-si implice angajatii si sa le ofere posibilitatea de a avea un rol activ in evolutia proiectelor.

We Care Together este dedicat exclusiv organizatiilor neguvernamentale si non-profit, infiintate legal si cu sediul în Romania, si care au cel putin un an de activitate la momentul depunerii cererii de finantare.

Exista doua categorii de proiecte care vor fi acceptate in acest program:

  • Integrare profesionala

Proiecte care ofera sprijin persoanelor vulnerabile sa se integreze pe piata muncii prin: proiecte de sprijin pentru insertie pe piata muncii, consiliere profesionala sau antreprenoriala care le ofera instrumentele necesare pentru a depasi obstacolele in calea angajarii.

  • Integrare prin educatie

Proiecte care se axeaza pe integrarea prin educatie, in special pentru copii sau tineri aflati intr-o situatie vulnerabila. Proiectele pot include actiuni diverse care raspund diferitelor nevoi ale beneficiarilor: proiecte educationale prin activitati sportive si culturale pentru a incuraja integrarea, programe de instruire si de dezvoltare a competentelor, cursuri de calificare/recalificare, proiecte pentru prevenirea abandonului scolar, combaterea analfabetismului, programe de mentorat si consiliere profesionala sau programe de insertie pe piata muncii.

„Scopul nostru principal este de a construi impreuna cu colegii si partenerii nostri un viitor sustenabil. Vrem sa actionam in beneficiul intereselor individuale si colective, creand conditiile potrivite pentru aparitia anumitor initiative, care vor aduce schimbari importante… Alte informatii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.