21 întreprinderi sociale vor fi înființate printr-un proiect finanțat din POCU

proiect.jpg

21 de întreprinderi sociale vor fi înființate prin proiectul „S.E.S.- Solidaritate, Egalitate, Sustenabilitate”, finanțat prin Programului Operațional Capital Uman. Contractul de finanţare al acestui proiect a fost semnat la OIR Sud Muntenia și are o valoare de peste 2,43 milioane euro.

Proiectul va sprijini furnizarea unui program de formare antreprenorială specifică, dezvoltarea competenţelor relevante pentru 105 persoane și crearea de minim 84 de noi locuri de muncă în regiunile Nord-Est, Sud-Vest Oltenia, Sud-Muntenia şi Sud-Est. Activitățile vor contribui la combaterea sărăciei prin integrarea pe piaţa muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile şi dezvoltarea serviciilor locale în toate cele patru zone.

Acquisition Career Management SRL, beneficiarul proiectului, împreună cu partenerii Asociația Europas şi Addwise European Expertise SRL își propun înfiinţarea şi consolidarea capacităţii întreprinderilor de economie socială de a funcţiona într-o manieră autosustenabilă, prin creşterea numărului acestora în regiunile anterior menționate. Perioadă de implementare este de 36 de luni, începând de la 1 iulie 2019.

Sursa: MFE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.