250.000 de euro investitie intr-o platforma româneasca de food delivery

1280x670-10-80.png

Caserola.ro, o platforma româneasca de livrare de mâncare, a primit o investitie in valoare de un sfert de milion de euro.

Astfel, caserola.ro a primit o runda de finantare de tip seed din partea unui grup de investitori de tip angel. Runda a fost condusa de Evozon Systems – o companie de software si consultanta in IT cu birouri in Cluj si Londra -, iar injectia de capital de 250.000 de euro va fi folosita de companie pentru consolidarea pozitiei de lider pe segmentul premium.

“Am ales de la inceput sa ne concentram pe segmentul premium, sa oferim cea mai buna selectie de restaurante si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri. Aceasta runda de finantare ne da posibilitatea de a creste rapid numarul de restaurante partenere si de a imbunatati timpii de livrare, consolidându-ne astfel pozitia de lider pe segmentul premium”, declara Bianca Rusu, Manager General caserola.ro.

In urma acestei tranzactii cei de la Evozon Systems vor intra in actionariatul Eat & Joy SRL, compania din spatele platformei caserola.ro.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.