Dezbatere publica asupra proiectului de Norme metodologice de aplicare a Legii achizitiilor publice (clasice)

index.jpg

ADR_MunteniaMinisterul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP), organizeaza joi, 28 ianuarie, a doua consultare publica pe marginea proiectului de Norme metodologice la Legea achizitiilor publice (clasice).

La acest eveniment sunt asteptati, in principal, marii investitori straini si romani (structuri reprezentative, precum asociatii profesionale, camere de comert) si ambasade.

Inscrierile se pot realiza prin intermediul acestui formular.

Vor mai urma:
•    03 Februarie: Grup tinta: IMM-uri, societatea civila, organizatii profesionale ale expertilor, mediul academic. Pentru aceasta dezbatere se vor putea inregistra si orice alte entitati ce se incadreaza in categoria mentionata
•    10 Februarie: Grup tinta: Institutii de control si alte institutii relevante din sistem.

Pentru aceste doua dezbateri, vor fi transmise invitatii si vor fi publicate formulare de inregistrare in perioada urmatoare.

Proiectul norme metodologice de aplicare a legii privind achizitiile publice a fost publicat la data de 15 ianuarie 2016.

In urma sesiunilor de consultari, ANAP va centraliza toate propunerile/sugestiile primite, acestea vor fi integrate in proiect si, ulterior, va mai fi publicata o versiune consolidata a proiectului. Si aceasta, la randul ei, va fi supusa unei etape de consultari publice – cea prevazuta de Legea nr. 52/2003 a transparentei decizionale.

Pentru propuneri mai elaborate, ANAP invita persoanele interesate sa foloseasca adresa de email:[email protected]

Sursa: ANAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.