300.000 Euro, investitii potentiale: Oportunitate pentru antreprenori romani IT&C la un incubator de afaceri din Europa

Incubator.jpg

Antreprenori si inovatori din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, inclusiv din Romania, sunt invitati sa se inscrie la selectia pentru accesul intr-un program de incubare sustinut de o mare companie geramna de telecomunicatii, in care se pot obtine investitii potentiale de pana la 300.000 de euro, au informat organizatorii, intr-un comunicat transmis joi StartupCafe.ro.

Incubatorul de afaceri sustinut de Deutsche Telekom, hub:raum Low Latency Prototyping, primeste inscrieri pana pe 13 noiembrie 2017, pe site-ul oficial, AICI.

Programul, care se va derula la Cracovia si la Berlin, isi propune sa sprijne utilizarea tehnologiei Edge Computing pentru a promova dezvoltarea unor cazuri inovatoare de folosire a internetului de mare viteza 5G in Europa, care nu este disponibil inca pe piata.

Domeniile urmarite de incubatorul de afaceri sunt:

  • Computer vision/ image recognition
  • Teleoperare/ teleprezenta
  • Cross robot / object interactions
  • Localizare simultana si cartografiere
  • Servicii cognitive (speech recognition, de exemplu)
  • Controlul dronelor in timp real
  • Managementul lantului de aprovizionare
  • Realitate virtuala si realiate augmentata

hub:raum Low Potency Prototyping este destinat firmelor mature, precum si antreprenorilor si inovatorilor care vad prin proiectele lor potentialul si nevoia de retele de latenta redusa si de calcul ca fundament pentru capacitatile de 5G.

De asemenea, ”hub:raum Low Latency Prototyping ofera posibilitatea start-upurilor, partenerilor business-to-business si universitatilor sa exploreze, dezvolte si testeze solutiile care au nevoie de latenta redusa intr-un stadiu incipient” – mai spun organizatorii.

Potrivit organizatorilor, antreprenorii care vor fi admisi in incubatorul de afaceri vor putea obtine investitii potentiale de pana la 300.000 de euro, precum si suport financiar pentru proiectul pilot.

De asemenea, antreprenorii acceptati vor avea sansa sa-si aplice propriile solutii pentru clienti Deutsche Telekom si vor primi sustinere pentru accesul la piete.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.