4 centre tehnologice din Spania cauta parteneri pentru programul Orizont 2020

spania1.jpg

Horizon-2020-logoJunta de Andalucia din Spania cauta parteneri sau colaborari in proiecte “Orizont 2020” pentru 4 Centre tehnologice regionale:

  • Innovarcilla – specializat in materialele ceramice, eficienta energetica, materiale verzi, constructii, etc.;
  • Surgenia – singurul centru de design industrial din Spania, specializat mai ales in domeniile: industria agroalimentara, turism si mestesuguri/artizanat;
  • Andaltec – IMM high-tech cu capacitate de cercetare, specializat in polimeri, plastic, dezvoltarea de noi sisteme de iluminare, tehnologia LED, conversia deseurilor de plastic in carburant, dezvoltarea nanocompozitelor, optimizara proceselor si a productivitatii industriale, etc.
  • Faico – Centru de Sprijin pentru Inovare si Tehnologie agreat de Ministerul spaniol de Stiinte si Inovare, ofera expertiza, printre altele, in arta grafica, sanatate, prezervarea patrimoniului cultural, design 3D, management de mediu, controlul robotilor industrial si al vehiculelor, solutii tehnologice pentru industria agroalimentara, etc.

 Cei interesati, pot contacta direct responsabilii anuntati in fisele de prezentare.

Sursa: UNCJR

One thought on “4 centre tehnologice din Spania cauta parteneri pentru programul Orizont 2020”

  1. gociu daniel spune:

    Detin mai multe proprietati An prejma Bucuredtiului si sunt interesat sa ma asociez an participatie cu grupuri de investitie sau dezvoltatori pentru a demara diverse proiecte investitionale pe diverse ramuri chiar accesand fonduri europene. Gociu Daniel 0761858144. Eventual contactati-ma telefonic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.