40 de idei de afaceri vor fi primi cate 10.000 euro fiecare printr-un proiect POSDRU

money.jpg

ide-afaceriPrin proiectul finantat prin POSDRU, “Antreprenor – idei de afaceri de succes si dezvoltarea antreprenoriatului in regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia”, OTP Consulting si Universitatea Politehnica Bucuresti, doresc sa ofere educatie antreprenoriala pentru 400 de persoane. In plus, in cadrul unui concurs, vor fi selectate 40 de idei de afaceri care vor primi cate 10.000 euro fiecare.

Cei care se inscriu la cursuri trebuie sa fie din regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia (judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea). Dintre cele 400 de persoane, cel putin 30% vor fi femei, iar jumatate vor fi tineri cu varste intre 18 si 25 de ani.

Cei instruiti vor participa la un concurs de idei de afaceri, in urma caruia se vor califica 40 de participanti care vor primi cate 10.000 de euro pentru inceperea unei afaceri.

Grupul de 40 de finalisti va fi alcatuit din cel putin cate 2 persoane din fiecare judet din regiunile mentionate: Olt, Gorj, Dolj, Mehedinti, Valcea, Ilfov si municipiul Bucuresti.

Sursa: www.otpantreprenor.ro

One thought on “40 de idei de afaceri vor fi primi cate 10.000 euro fiecare printr-un proiect POSDRU”

  1. roxana cosma spune:

    Sunt interesata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.