8 Idei de afaceri la domiciliu care iti pot asigura succesul in 2013

bani-domiciliu.jpg

Deschiderea unei afaceri la domiciliu a devenit o optiune viabila pentru din ce in ce mai multe persoane, fie datorita faptului ca li s-a modificat substantial situatia la locul de munca, fie pentru ca si-au dorit mai multa libertate si independenta financiara. Pentru ca in aceasta perioada dificila din punct de vedere economic, cu greu se poate discuta despre siguranta locului de munca, alternativa deschiderii unei afaceri la domiciliu este o modalitate buna de a lua in propriile maini problema viitorului vostru financiar.

O afacere la domiciliu nu inseamna profit instantaneu si libertate fara masura, pentru ca implica o analiza atenta si o planificare detaliata exact ca in cazul oricarei alte afaceri.

Asa ca, daca ati ajuns la concluzia ca sunteti pregatiti sa va incepeti propria afacere, mai jos gasiti 8 idei de afaceri la domiciliu care va pot aduce succesul in 2013.

1. Afacere online

Deschiderea unei afaceri online este mereu o idee buna atunci cand e vorba despre o afacere la domiciliu, in mare parte datorita faptului ca implica costuri de initiere relativ mici si ca desfasurarea unei astfel de activitati nu necesita foarte mult spatiu. In plus, dezvoltarea constanta a zonei de online aduce mereu noi oportunitati de afaceri.

Cea mai usoara modalitate de a va lansa este aceea de a va crea un blog / website personal pe care sa il monetizati. Internetul este plin de website-uri care va invata sa faceti chiar asta: sa va descoperiti care sunt acele arii de interes in care excelati si pe care le puteti transforma dintr-o simpla oportunitate intr-o idee viabila de afaceri, creandu-va propriul tau site prin intermediul caruia puteti vinde anumite produse/servicii: rapoarte speciale, carti, materiale de dezvoltare personala/profesionala concepute de voi, consultanta. Avantajul in cazul unei astfel de afaceri este ca puteti vinde aceste produse la un pret relativ mic pentru a va asigura o baza cat mai mare de clienti.

O alta idee ar fi deschiderea unui magazin online. Mai multe informatii despre ce inseamna deschiderea si managementul unui magazin online gasiti AICI.

2. Consultanta in marketing online

Internetul este o sursa nesfarsita de oportunitati si idei de afaceri. In zilele noastre o afacere are putine sanse de succes fara o prezenta online potrivita. De aceea, afacerile mici au nevoie de consultanti externi pe zona de marketing online pentru a face fata provocarilor. Daca sunteti pasionati de marketing, comunicare online si social media puteti sa va oferiti serviciile pentru astfel de activitati.

Puteti incepe prin a oferi cateva sfaturi unor prieteni si cunoscuti care detin afaceri si care va pot recomanda la randul lor mai departe.

3. Consultanta financiara

Consultanta financiara nu se refera doar la zona corporate. 2013 se anunta a fi un an cu provocari din punct de vedere economic, iar felul in care fiecare persoana isi va administra finantele personale va fi definitoriu pentru succesul sau esecul acesteia.

In acest context, daca aveti experienta in acest domeniu, va puteti oferi serviciile persoanelor interesate sa isi administreze si sa isi investeasca mai bine banii. Pentru o astfel de afacere nu este nevoie sa aveti un birou in oras, ci puteti lucra de acasa utilizand computerul, iar pentru intalnirile fata in fata puteti alege restaurante sau cafenele. De asemenea puteti oferi workshopuri sau traininguri pentru grupuri mici, in acest caz puteti inchiria diverse sali de training pentru cateva ore.

4. Productia de cosmetice organice

Productia si comercializarea de cosmetice organice s-a dovedit o afacere de succes in 2012 si va continua sa atraga din ce in ce mai multi clienti si in 2013. Oamenii devin din ce in ce mai atenti cu produsele cosmetice pe care le folosesc si mai constienti cu privire la efectele nocive pe care le au diversele chimicale introduse in cosmeticele produse in masa.

Pentru desfasurarea unei astfel de afaceri, nu aveti nevoie de un spatiu foarte mare, mai ales ca mare parte din activitati se vor desfasura in bucataria apartamentului. Pentru inspiratie, exista extrem de multe site-uri care ofera diverse retete pentru prepararea produselor cosmetice, iar materia prima o puteti achizitiona tot online de pe diverse site-uri fie din Romania fie din strainatate. Un exemplu de astfel de site este http://www.sapunnatural.ro.

Citeste continuarea articolului pe Plandeafacere.ro

2 Replies to “8 Idei de afaceri la domiciliu care iti pot asigura succesul in 2013”

  1. Cindva exact asa ca si voi cautam idei de afaceri la domiciliu: Am fost membrul a multor proiecte si a multor companii dar; din pacate am cistigat doar experienta.Unele companii deveneau scam din cauza ca aveau produse care nu le trebuia la fiecare persoane si va dati seama:pur si simplu nu mergeau. In altele erau plan de marketing rau si cistigau bani doar cei de sus tare ( Poti sa spui ca semanau a piramide doar ca aveau oarecare produse; oricum se baza pe asta ca trebuie numaidecit sa aduci oameni daca vrei sa faci bani ). Dar iata ca nu sa terminat totul acolo, am continuat sa caut ceva care sa imi construiesc de la domiciliu si de lunga durata, cu produse reale si necesare fiecarui. Cu doamne ajuta am gasit aceasta companie in care activez si in ziua de azi, deja de un an si jumate si cred ca am gasit ceea de ce aveam nevoie. In tot acest timp am reusit sa face peste 25.000 euro ( 18 luni: un an jumate ) si totul din fata calculatorului de acasa. Cum am ajuns la asa rezultat ??? Nu o sa mai continuu sa spun totul aici: pentru ca e mult de scris, dar; cei interesati de asa o posibilitate, ma puteti gasi pe skype-ungureanu508 pentru a va oferi si voua o „posibilitate” de a va schimba viata pe plan financiar. Eu ma numesc Mihai, si va astept pe skype-ul meu. skype-ungureanu508

  2. Ala spune:

    Ce acte sunt necesare pentru punerea pe piata a unui produs cosmetic fabricat la domiciliu? Nu este necesara certificarea produsului? Daca da , cum se procedeaza?
    Pare tentant, daca mare parte din activitati se pot desfasura in bucataria apartamentului, dar este si permis legal? As dori mai multe detalii referitor la reglementarea activitatii la domiciliu, daca se poate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top