Servicii restrictionate temporar la doua mari banci

laptop.jpg

Incepand de vineri seara si pana duminica, serviciile online oferite de Banca Comerciala Romana (BCR) vor fi oprite, intrucat reprezentantii institutiei bancare au anuntat ca vor face modificari in retea.

BCR aduce la cunostinta clientilor sai ca, in perioada vineri, ora 21:30-duminica, ora 18 va intrerupe sistemul informatic pentru derularea unor procese specifice care vor conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite“, s-a aratat intr-un comunicat de presa.

Printre serviciile care nu vor putea fi utilizate se numara Click si Alo 24 Banking, Business 24 Banking, BCR Alert si Tranzactii Mobile. “Sistemul de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, precum si reteaua de ASV-uri (automatele de schimb valutar) vor functiona in parametri normali“, s-a mai aratat in comunicatul de presa. Clientii altei banci nu vor putea insa folosi cardurile in noaptea de sambata spre duminica.

Cardurile emise de Raiffeisen Bank Romania si retelele de ATM si EPOS ale bancii nu vor putea fi utilizate in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 03.00, ca urmare a unui upgrade al sistemelor informatice ale procesatorului Euronet. Serviciile de autorizare a tranzactiilor pe card vor fi reluate incepand cu ora 9. Scopul acestui upgrade este imbunatatirea securitatii tranzactiilor si a calitatii serviciilor furnizate“, au precizat reprezentantii Raiffeisen Bank pe site-ul lor oficial.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.