85 de proiecte depuse la Consiliul Judetean Satu Mare pentru obtinerea unor finantari

Consiliul-Judeţean-Satu-Mare-300x204.jpg

Un numar de 85 de proiecte au fost depuse pentru finantare nerambursabila la Consiliul Judetean Satu Mare, in vederea desfasurarii unor actiuni culturale, sportive si pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri.

“Consiliul Judetean Satu Mare a inchis sesiunea de depunere a proiectelor pentru actiuni culturale, sportive si pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, desfasurate in anul 2018. Pana la termenul limita, 11 aprilie, au fost depuse 58 de proiecte la sectiunea Cultura, 17 proiecte pentru sectiunea Sport si 10 proiecte pentru Centenar. in perioada urmatoare, comisiile constituite vor derula activitati de evaluare a proiectelor depuse. Cele care vor intruni punctajele necesare sustinerii financiare, vor beneficia de fonduri nerambursabile, alocate din bugetul propriu al judetului Satu Mare, in valoare totala de 1.800.000 de lei”, precizeaza sursa citata.

Din totalul sumei alocate de CJ, 800.000 de lei sunt destinati proiectelor pentru cultura, 500.000 de lei pentru Sport si 500.000 de lei pentru evenimente dedicate Centenarului.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.