92 noi locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, vor fi realizate de ANL

ANL-721x336.jpg

Luni, 15 aprilie 2019, Agenția Națională pentru Locuințe (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice) a finalizat contractarea serviciilor de proiectare și execuție lucrări construcții – montaj pentru 92 de locuinţe pentru tineri destinate închirierii, după cum urmează:

Deta (jud. Timiș): 32 de unităţi locative (2 apartamente cu o cameră și 30 apartamente cu 2 camere) care vor fi situate pe strada Orhideelor, bloc D şi vor avea un regim de înălțime P+3E (parter+3etaje). Valoarea contractului este 5.168.657,90 lei cu TVA.

Până în prezent, în orașul Deta au fost finalizate în total 102 apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din:

  • strada Pădurii, nr. 13 (38 de unități locative),
  • strada Orhideelor, bloc A,B (64 de unități locative).

La nivelul județului Timiș, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, 733 de unități locative.

Murfatlar (jud. Constanța): 16 apartamente cu 2 camere, care vor fi construite pe strada General Milea, f.n, Zona Stadion, şi vor avea un regim de înălțime P+2E+M (parter+2etaje+mansardă). Valoarea contractului este 2.742.421,04 lei cu TVA.

Până în prezent, în Murfatlar, au fost finalizate, în total, 24 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentul din strada Alexandru Ioan Cuza f.n.

La nivelul județului Constanța, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, 1.680 de unități locative.

Municipiul Giurgiu (jud. Giurgiu): 44 de unități locative (1 apartament cu o cameră, 24 de apartamente cu 2 camere și 4 apartamente cu 3 camere), care vor fi situate în B-dul Mihai Viteazu – strada Unirii f.n., etapa II şi vor avea un regim de înălțime P+3E cu canal tehnic (parter+3etaje cu canal tehnic). Valoarea contractului este 7.933.023,14 lei cu TVA.

Până în prezent, în municipiul Giurgiu, au fost finalizate, în total, 372 de apartamente în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în amplasamentele din:

  • Strada Sloboziei – Cămin A (34 de unități locative),
  • Strada Sloboziei – Cămin D-Dig (34 de unități locative),
  • Strada Sloboziei – Cămin nr. 2 (34 de unități locative),
  • Strada Petre Ghelmez nr. 6, bl C9 (19 unități locative),
  • Strada Petre Ghelmez nr. 6, bl C8 (32 de unități locative),
  • B-dul Mihai Viteazu, zona Steaua Dunării, bl 1,2,3,4 (44 de unități locative),
  • Aleea Cărămidarii Vechi f.nr. (55 de unități locative),
  • Șoseaua Portului, etapa I (120 de unități locative).

La nivelul județului Giurgiu, ANL a finalizat, în cadrul programului de construcții locuințe pentru tineri, destinate închirierii, 372 de unități locative.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.