A fost modificat Ghidului specific al solicitantului pentru apelul POR/2017/4/4.2/1, din cadrul POR 2014-2020

ghid-pop.jpg

In data de 05.12.2018, Ministerul Dezvoltarii Regionale și Administratiei Publice (MDRAP) a emis ordinul de modificare a Ghidului specific al solicitantului pentru accesarea fondurilor in cadrul apelului P. POR/2017/4/4.2/1, din cadrul POR 2014-2020. Astfel, principalele modificari prevad:

1. Modificarea punctului 6 – Documente privind dreptul de proprietate publica /privata din cadrul sectiunii 4.1 – Anexele obligatorii la depunerea cererii de finantare cadrul ghidului specific.
2. includerea in cadrul Anexelor la depunerea cererii de finantare a Anexei – Declaratia reprezentantului legal al solicitantului, conform careia cererea de finantare coincide minimum, cu localizarea, caracterul integrat şi activitatile descrise succint in fişa/fişele de proiect din listele de fişe de proiecte prioritare din care aceasta provine, selectate de catre Autoritatea Urbana.
3. Includerea in cadrul Anexelor la depunerea cererii de finantare a punctului 16-Declaratia reprezentantului legal al solicitantului, conform careia cererea de finantare coincide minimum, cu localizarea, caracterul integrat şi activitatile descrise succint in fişa/fişele de proiect din listele de fişe de proiecte prioritare din care aceasta provine, selectate de catre Autoritatea Urbana.
4. Includerea in cadrul Anexelor la depunerea cererii de finantare a punctului 17 – Consimtamantului privind prelucrarea datelor cu caracter personal (Model I).
Forma consolidata a Ghidului specific este publicata pe site-ul www.inforegio.ro. Restul conditiilor și prevederilor din Ghidul specific raman neschimbate.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.