Peste 20 de proiecte de investiţii, de aproape 90 milioane lei, pe lista obiectivelor pentru 2019, la Târgu Mureş

primaria-tg-Mureş-300x150.jpg

Primăria Târgu Mureş a dat anunţat lista obiectivelor de investiţii pentru acest an aprobată de Consiliul Local, care cuprinde 21 de proiecte, în valoare de peste 89,8 milioane de lei, constând în infrastructură rutieră şi de transport, eficientizare energetică a clădirilor, spaţii de joacă pentru copii şi obiective pentru promovarea sportului.

Între cele mai mari investiţii care vor fi efectuate din suma totală prevăzută de 89.835.883,80 lei se regăsesc cele de achiziţionare de autobuze, în valoare de 51 de milioane de lei, amenajarea parcului municipal, unde va fi construit un centru de atletism şi va fi modernizat stadionul, în valoare de 10 milioane de lei, lucrările de amenajare de locuri de joacă pentru copii, în valoare de 6 milioane de lei, construirea unei săli de sport la Şcoala Gimnazială “Friederich Schiller”, în valoare de peste 3,9 milioane de lei şi altele.

“Sunt bucuros când văd sprijinul acordat planurilor noastre de către majoritatea Consiliului Local (consilierii PNL, UDMR şi PSD), care a votat bugetul destinat investiţiilor pe anul 2019. Ca de obicei, au vrut să blocheze oraşul cei de la POL (Partidul Oamenilor Liberi – n.red.), dar iresponsabilitatea lor a fost izolată de către ceilalţi consilieri. Vom demara imediat procedurile de licitaţii şi vom întocmi documentaţiile pentru ca toate aceste proiecte să fie finalizate. Îi asigurăm pe cetăţenii oraşului că Primăria va ţine cont întotdeauna de părerile pertinente, decente şi argumentate şi va respinge categoric presiunile de orice natură, scandalurile, circul şi manipulările. Bloc cu bloc, stradă cu stradă, parc cu parc, oraşul va fi reabilitat şi administrat corect”, a susţinut Claudiu Maior, consilierul primarului din Târgu Mureş.

Sursa: Administratie.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.