A fost prelungita perioada de depunerea cererilor de finantare pentru apelul de proiecte nr. POR/2017/1/1.1.C./1

competitivitate-proiecte.jpg

A fost prelungita perioada de depunere a cererilor de finantare utilizand sistemul electronic – aplicatia MY SMIS pana la data de 25.08.2018, ora 10.00.

De asemenea, a fost modificat ghidul specific aferent acestui apel, iar printre modificari se numara clarificarea unor neconcordante in continutul ghidului cu privire la:

  • acceptarea inscrierii provizorii a dreptului de proprietate la depunerea cererii de finantare, in conditiile mentionate deja in cadrul ghidului,
  • continutul explicatiilor legate de completarea grilei de evaluare tehnica si financiara cu privire la punctajele maxime ce pot fi acordate pentru subcriteriile 2.2, 4.1, 4.2, 5.1,
  • solicitarea de clarificari din cadrul grilei de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii.
    in plus, a fost modificata anexa cu domeniile de specializare inteligenta in conformitate cu modificarea asupra schemei de minimis aplicabile si a fost eliminata necesitatea prezentarii dovezii asigurarii cofinantarii la cheltuielile eligibile si ne-eligibile in etapa precontractuala.

De asemenea, a fost inclusa o prevedere legata de atentionarea potentialilor solicitanti cu privire la clasele CAEN in care se implementeaza un rezultat al cercetarii din domeniile de specializare inteligenta mentionate in Anexa 2.A la ghid. Activitatea vizata de clasele respective nu trebuie sa fie exclusa de domeniile mentionate de regulamentul FEDR si de minimis aplicabil. In plus, a fost inclusa o atentionare adresata potentialilor aplicanti cu privire la riscul duratei perioadei de derulare a procesului de evaluare, selectie si contractare prin raportare la prevederea existenta asupra mentinerii criteriilor de eligibilitate.

Sursa: Inforegio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.