A fost publicat Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investitie 1.2 – Proof of Concept

ghid-consultare-2.jpg

AM POR a publicat pentru consultare publica Ghidului Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor in cadrul Axei 1 ”Promovarea transferului tehnologic” Prioritatea de investitie 1.2 – Cresterea inovarii in companii prin sprijinirea abordarilor multisectoriale rezultate in urma implementarii “Initiativei Regiuni mai putin dezvoltate” in Romania – Proof of Concept.

Eventualele observatii asupra ghidului propus se vor transmite la adresa de email [email protected], pana la data de 20.03.2020, ora 14.00. Observatiile si comentariile acceptate se vor regasi in forma finala a ghidului specific. Documentul reprezinta rezultatul sprijinului Bancii Mondiale pentru intarirea capacitatii administrative pentru organismele intemediare din cadrul POR si respectiv pentru autoritatea de management.

Nu se va raspunde la solicitarile transmise de catre potentialii solicitanti care implica analize privind incadrarea in prevederile ghidului specific, respectiv privind respectarea criteriilor de conformitate/eligibilitate. AMPOR va realiza… Mai multe detalii aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.