A mai ramas 1 zi pentru inscrierea la cursul "Introduction to CMMI®"- performante prin imbunatatire

tenstep.jpgPe masura ce efectele declinului economic devin mai acute, companiile
au nevoie de mijloace prin care sa faca fata provocarilor si sa creasca
performanta afacerii cu mai putine resurse, atat materiale cat si
umane. Dintre metodele disponibile, imbunatatirea proceselor si
managementul calitatii sunt cele care ofera rezultate stabile pe termen
lung, precum si acces catre noi piete.

TenStep Romania anunta pentru luna septembrie o noua sesiune a trainingului "Introduction to CMMI®", destinat celor care vor sa-si creasca performantele de afaceri prin imbunatatirea proceselor interne. Realizat pe baza modelului CMMI® (Capability Maturity Model Integration) creat de catre SEI (Software Engineering Institute), "Introduction to CMMI®" ofera participantilor posibilitatea de a intelege si aplica in propriile organizatii un model de imbunatatire a proceselor care si-a dovedit eficacitatea in mii de organizatii din lumea intreaga.

Un element de noutate il constituie modulul suplimentar "CMMI for Services", care se adreseaza in mod special tuturor organizatiilor care presteaza servicii.

Cursul va avea loc in perioada 13-16 septembrie la sediul TenStep Romania, situat in Str. Anastasie Panu nr. 50,  Sector 3, Bucuresti.

Introduction to CMMI® este un curs oficial SEI (Software Engineering Institute) si va fi sustinut de catre Dna. Agapi Svolou, reputat specialist in Process Improvement pe baza modelului CMMI. Dna. Svolou este Visiting Scientist la SEI, CMMI Certified Instructor si SCAMPI Lead Appraiser.

Participarea la acest curs va fi atestata prin acordarea SEI Certificate of Attendance (necesar celor care participa ca membri de echipa la evaluarile de tip SCAMPI).

Pentru mai multe detalii privind trainingul "Introduction to CMMI®", va invitam sa accesati site-ul TenStep Romania, sectiunea Training. Inscrierile rapide beneficiaza de reduceri de pret!

TenStep Romania este prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

TenStep Romania
este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.