Euroconstruct va gestiona toate proiectele cu un software furnizat de TotalSoft

total_soft.jpgEuroconstruct, una dintre cele mai importante firme de constructii
generale din Romania, membra a Grupului "Industrie Maurizio Peruzzo"
controlat de Euroholding, implementeaza sistemul de project management
Primavera al carui reprezentant unic in Romania este compania TotalSoft.

Unul din obiectivele acestei achizitii a fost intentia de a acoperi o arie mai larga de proiecte, inclusiv proiecte provenite din licitatiile publice, si subcontractarea unor lucrari de la  firme de constructii care folosesc deja Primavera.

"Euroconstruct a dorit sa investeasca in imbunatatirea modului de gestionare a proiectelor. Am ales Primavera pentru a avea un atu fata de competitori dar si pentru a oferi clientilor nostri servicii de calitate in termenele asumate." sustine dna Bianca  Harnau, sef Departament de Planificare, Euroconstruct.

Sistemul livrat de TotalSoft este impus de multe autoritati contractante drept standard atat pentru realizarea managementului de proiect cat si pentru raportarea cu subcontractorii.

"Luand drept referinta practica internationala, din ce in ce mai multe autoritati contractante din Romania impun in caietele de sarcini ca furnizorii sa aiba unitati de management de proiect clar definite si sa utilizeze software specializat pentru gestionarea acestei activitati. Primavera, cu peste 25 de ani de experienta in domeniu, este un standard." spune Bogdanel Budeanu, Director Divizia Primavera – Oracle, TotalSoft.
 
Pe langa acest sistem, integrat cu o aplicatie de devize dezvoltata de TotalSoft, s-au furnizat si servicii de training pentru mai multe categorii de utilizatori care vor gestiona proiectele firmei timisorene.  

Proiectul pilot, la realizarea caruia Euroconstruct va utiliza sistemul de project management Primavera, este  "Autostrada Timisoara – Arad". in calitate de subcontractant, Euroconstruct va executa, in decursul a 12 luni, 7 poduri si 8 podete cu o valoare totala de 3 milioane de Euro.     

Prin implementarea sistemului furnizat de TotalSoft, Euroconstruct urmareste realizarea unei proceduri de lucru standard care sa fie aplicata tuturor proiectelor si care sa permita utilizarea eficienta a resurselor si urmarirea stricta a bugetului.

In Romania, TotalSoft este singurul partener Oracle cu dreptul de a vinde Primavera si de a oferi servicii adiacente (implementare, consultanta, suport tehnic precum si servicii de scolarizare recunoscute pe plan national si international). Cu o exclusivitate de peste 15 ani in Romania, TotalSoft are un portofoliu de peste 600 clienti Primavera si un market share in zona de project management de 90%. 

Despre Euroconstruct:
EUROCONSTRUCT este una dintre cele mai importante firme de constructii generale din Romania. Cotata la bursa si dotata cu certificare ISO 9001, compania are o experienta de peste cincisprezece ani in constructiile civile si industriale.

Euroconstruct opereaza si cu formula "la cheie" unde, punand in practica experienta dobandita si calificarea propriilor tehnicieni, este capabila sa garanteze alegerea corecta si coordonarea tuturor fazelor de executie, inclusiv intreaga parte a instalatiilor si finisajelor.

Despre TotalSoft
:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este unic reprezentant Primavera in Romania si Ungaria si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Sursa: TotalSoft
Persoana de contact: Suzana Badea ([email protected])

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.