Abordare Smart pentru managementul proiectelor specific companiilor de proiectare

smart_project_solutions.jpgISPH – Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice, cel mai
important proiectant pentru domeniul hidroenergetic, a luat decizia de
a investi in eficientizarea proiectelor sale prin implementarea
solutiei de management de proiect Oracle Primavera. Solutia a fost
furnizata si implementata de compania Smart Project Solutions, Oracle
Gold Partner si Distribuitor Autorizat Oracle Primavera.

"Am vazut mai multe solutii de management de proiect, dar am ales Oracle Primavera si furnizorul Smart Project Solutions. S-a dovedit a fi o decizie inspirata pentru institutul nostru, reusind astfel sa eficientizam activitatea pe proiecte. Am avut in SPS un furnizor profesionist cu solutii la toate problemele si cerintele noastre, care nu au fost putine." a declarat dna Gabriela Dimu, Director general ISPH.

"Alaturi de ISPH am creat o noua abordare a managementului de proiect specific companiilor de proiectare. A fost un proiect greu, care a durat aproximativ 3 luni, dar cu rezultate importante atat pentru clientul nostru, cat si, pentru compania noastra." a declarat dna Narcisa Margarit, Director General, Smart Project Solutions

In acest moment, companiile au nevoie de solutii complexe de optimizare si eficientizare a activitatii pe proiecte, controlul si reducerea costurilor fiind grija principala a tuturor companiilor indiferit de industria in care activeaza.

ISPH a implementat solutia Oracle Primavera pentru activitatea de proiectare si asistenta tehnica.

Directiile principale de implementare au fost:

  • Managementul contractelor de la semnare, la predare si facturare, prin analiza contractarii functie de planul de contractari pe activitatile specifice companiei;
  • Managementul resurselor de tip manopera,  prin analiza privind alocarea personalului pe  proiecte, care sa conduca la evidentierea productivitatii si eficientei  fiecarei resurse;
  • Managementul proiectelor de investitii pentru gestionarea proiectelor din punct de vedere buget, timp, costuri, resurse necesare.

Solutia Oracle Primavera a fost completata cu Primavera Billing, aplicatie de facturare dezvoltata de SPS, integrata cu Oracle Primavera din punct de vedere al valorilor contractate si a datelor de facturare conform contractului.

Rapoartele manageriale sunt complexe si permit analize globale la nivel de institut, respectiv, directie, departament, colectiv, angajat.

Solutia Oracle Primavera a fost implementata in cadrul Serviciului Contracte, respectiv Directiile Energie si Constructii.

Despre ISPH – Institutul de Studii di Proiectari Hidroenergetice
Institutul de Studii si Proiectari Hidroenergetice, este o societate cu o veche si bogata traditie in domeniul proiectarii, fiind de peste jumatate de secol cel mai important proiectant pentru domeniul energetic. Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, ISPH este proiectantul care a realizat majoritatea lucrarilor hidroenergetice din Romania, inclusiv proiectele de anvergura precum Portile de Fier 1 si 2.

Despre SPS – Smart Project Solutions

Smart Project Solutions autorizata in vanzarea de produse software Primavera si servicii de scolarizare,  implementare si consultanta, in calitate de Distribuitor Autorizat Primavera si Furnizor Autorizat  de training/scolarizare Primavera, a devenit Partener Oracle Romania de nivel Gold.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informatii referitoare la solutia Oracle Primavera.

Persoana de contact: Narcisa Maragarit – Director Vanzari
Telefon: 021 222 03 27; 0740 121 563
E-mail: [email protected]
Web: www.smartprojectsolutions.ro si http://solutions.oracle.com/partners/smartprojectsolutions

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.