Acces Project Investments este alaturi de Conferintele Afaceri.ro si in anul 2014

sigla-api.jpg

sigla apiIn anul 2013 Acces Project Investments a participat, in calitate de partener principal, la seria de 9 Conferinte Afaceri.ro ce au debutat la Suceava si care au continuat la Iasi, Craiova, Constanta, Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca si Bucuresti. In cadrul Conferintelor Afaceri.ro Acces Project Investments a avut parte de diverse oportunitati, a intalnit oameni curajosi cu idei interesante si a dat peste un mediu sanatos de dezvoltare si povesti de viata extraordinare.

conferinte afaceri ro 2013 1

 

conferinte afaceri ro 2013 2

Acces Project Investments a continuat participarea la seria conferintelor Afaceri.ro si in anul 2014, de data aceasta in calitate de partener national. Pana in acest moment au fost primiti cu caldura de oamenii de afaceri si de catre cei interesati de dezvoltarea unor afaceri in Galati, Constanta, Vaslui, Botosani si Piatra Neamt.

conferinta afaceri ro 2014

Acoperirea nationala a Conferintelor Afaceri.ro a oferit posibilitatea ca Acces Project Investments sa ajunga in multe zone de interes, din punct de vedere geografic. Pana la finalul anului 2014 Acces Project Investments va avea posibilitatea sa acopere cele mai importante orase ale tarii pentru a sustine procesul de accesare a fondurilor europene in devoltarea mediului de afaceri romanesc:

harta conferinte afaceri ro 2014

Acces Project Investments multumeste tuturor sustinatorilor si celor care au apreciat activitatea desfasurata pana in prezent si ii invita si in anul 2014 in demersul de a dezvolta activitati de networking si de a impartasi efectele pozitive din activitatea desfasurata pe piata specifica.

Acces Project Investments promite ca vor pune in continuare accent pe oameni, modele, informatii, idei, pe utilizarea noilor tehnologii si ca vor promova importanta accesarii de fonduri nerambursabile alaturi de profesionisti.

Acces Project Investments
Adresa: Sos. Voinesti, nr. 17, Iasi, Jud. Iasi
Tel: +4 0371.170.780
Fax: +4 0372 892 823
E-mail: [email protected]
Web: http://accesarefonduri.ro/ / http://acces-investments.eu
Like API on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments
Follow API on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top