ADR Sud Muntenia: Caravana de promovare a proiectelor finantate prin Regio 2007-2013

locuinte-regio.jpg

locuinte-regioAgentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia a initiat caravana de promovare a proiectelor finantate prin Regio 2007 – 2013.

Caravana a inceput cu vizitarea a doua proiecte derulate prin POR de catre orasul Giurgiu.

Primul proiect vizitat pentru care Municipiul Giurgiu a primit fonduri nerambursabile Regio in cadrul Axei prioritare 3, DMI 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a  infrastructurii pentru formare profesionala continua”, a fost „Continuarea lucrarilor ‘Consolidare cladire Colegiul National Ion Maiorescu din Giurgiu„.

Proiectul, ce s-a implementat pe parcursul a opt luni, a fost finalizat in mai 2015, valoarea totala a acestuia fiind de 3.526.466,33 lei (3.032.302,25 lei – fonduri FEDR + buget de stat).

Cea de-a doua vizita a fost realizata in cartierul Policlinica, la cinci blocuri de locuinte – Bloc A5, Bloc U2, Bloc F (F40), Bloc U30 si Bloc 32 -, ce se afla in curs de reabilitare termica prin proiectul Regio „Lucrari de interventii pentru cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 1„.

Contractul a fost finantat in cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”, Domeniul major de interventie 1.2 „Sprijinirea investitiilor in eficienta energetica a blocurilor de locuinte”.

Valoarea totala a proiectului este de 2.780.063,62 lei (1.519.386,97 lei – fonduri FEDR + bugetul de stat) si are o perioada de implementare de opt luni, urmand a fi finalizat in prima parte a lunii decembrie a.c.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top