ADR Vest: Consultari pentru pregatirea Planului de dezvoltare regionala 2014-2020

ADR_Vest_sigla.jpg

ADR_Vest_siglaIn perioada 19 – 24 septembrie 2013 Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) organizeaza alaturi de reprezentanti ai administratiei publice locale si judetene, institutii deconcentrate judetene, mediul academic si actori privati o noua sesiune de consultari in vederea elaborarii Planului de Dezvoltare Regionala (PDR) al Regiunii Vest pentru perioada 2014-2020.

Sesiunile de consultare vor incepe in data de 19 septembrie 2013 la Arad, vor continua in data de 20 septembrie 2013 la Timisoara, in data de 23 septembrie 2013 la Deva, pentru a se incheia in data de 24 septembrie 2013 in Resita.

Planul de Dezvoltare Regionala al Regiunii Vest pentru perioada 2014-2020 este documentul de planificare strategica al Regiunii Vest realizat cu rolul de a orienta dezvoltarea regiunii si de a fundamenta accesul Regiunii Vest la sursele de finantare, inclusiv la Fondurile Structurale si de Coeziune ale Uniunii Europene pentru perioada 2014 – 2020.

In procesul de pregatire a Planului pentru Dezvoltare Regionala al Regiunii Vest pentru perioada 2014-2020 ne aflam la momentul validarii viziunii strategice si a ariilor prioritare de interventie cu implicatii asupra ideilor si propuneri de proiecte cu impact regional ridicat.

Pana in prezent a fost lansat procesul de larga consultare publica prin punerea la dispozitia partenerilor regionali si tuturor persoanelor interesate a capitolelor analizei socio-economice si au avut loc intalniri judetene in vederea prezentarii principalelor concluzii si a analizei socio-economice.

In urmatoarea etapa, pe langa validarea strategiei pentru dezvoltarea regionala se va elabora un portofoliu de proiecte la nivelul Regiunii Vest.

Sursa: ADR Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top