ADR Vest organizeaza un nou eveniment de brokeraj international

1.jpg

Miercuri, 21 iunie 2017, va avea loc primul eveniment de brokeraj (intalniri bilaterale) international din Regiunea Vest dedicat companiilor active in cadrul industriei prelucratoare de materiale plastic, cauciuc si materiale compozite.

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest), alaturi de Asociatia Tehimpuls-Centru Regional de Inovare si Transfer Tehnologic organizeaza acest eveniment la Expo Arad din municipiul Arad, intre orele 14:30 si 17:00.

Evenimentul de brokeraj este parte componenta a targului Demo Plast Vest organizat de Tehnic Media – editor al publicatiei Tehnica si Tehnologie. Companii din Ungaria, Serbia, Slovacia, precum si din tara noastra si-au anuntat prezenta in cadrul acestuia.

Evenimentul de brokeraj consta in participarea la intalniri bilaterale intre firme – intalniri agreate de ambii parteneri de discutii – cu ocazia carora firmele pot evalua posibilitatile de colaborare imediata si isi pot face o imagine asupra ofertei in domeniu. Acestea se vor desfasura pe parcursul a 7 runde a cate 20 de minute fiecare. Astfel, fiecare firma participanta va putea stabili 7 intalniri cu firme cu care sunt interesate sa colaboreze sau de a caror activitate sunt interesate.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.