Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romania

Fonduri-europene_0.jpg

Doua noi facilitati de finantare pentru mici afaceri au fost anuntate de o banca din Romania: antreprenorii romani pot castiga premii de cate 15.000 de euro, pentru intreprinderi sociale, iar separat tot felul de firme romanesti vor putea accesa noi credite bancare cu garantii europene.

Fundatia NESsT Romania lanseaza, competitia „Puterea afacerilor sociale – Program strategic de sustinere financiara si de consolidare a capacitatilor pentru afaceri sociale cu impact sporit in Romania”.

Concursul este realizat in parteneriat cu Fundatia UniCredit, UniCredit Bank si UniCredit Business Integrated Solutions,

In acest program se pot inscrie pana pe 8 iunie 2018 intreprinderi si afaceri sociale, infiintate si conduse de ONG-uri (asociatii, fundatii), cooperative sau diferite tipuri de entitati comerciale (PFA, SRL, II) care urmaresc rezolvarea unei probleme sociale.

Prin acest program, NESsT si UniCredit spun ca vor sprijini dezvoltarea unor afaceri sociale existente, care creeaza locuri de munca si / sau oportunitati reale de generare de venituri sau ofera servicii de plasare pe piata muncii pentru grupuri defavorizate.

In cadrul competitiei, 3 afaceri sociale pot castiga granturi in valoare de 15.000 euro fiecare si servicii de consultanta de business pentru 1 an.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.