AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finanțare in sedința Comitetului de Avizare din data de 14 decembrie 2017, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 3 dosare pentru 3 autovehicule si 4 contestații pentru 26 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 3 dosare pentru 22 autovehicule, dintre care 21 autovehicule pur electrice si un autovehicul electric hibrid.

Listele persoanelor juridice acceptate in programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto validati in Programele Rabla si Rabla Plus 2017.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.