AFM a publicat listele cu proiectele admise si respinse in cadrul Programului RONDINE

liste.jpg

listeAdministratia Fondului pentru Mediu, in calitate de Operator al Programului “RO06 Energie regenerabila” – RONDINE, anunta publicarea listelor cu proiectele admise si respinse in cadrul programului.

Solicitantii ale caror dosare au fost respinse pot depune contestatii in termenul prevazut in Ghidul Solicitantilor.

Programul de finantare are doua componente: hidroelectrica si geotermala.

Prin componenta hidroelectrica se urmareste realizarea de investitii initiale si retehnologizarea hidrocentralelor, cu scopul extinderii capacitatii de productie de electricitate din surse regenerabile.

Componenta geotermala vizeaza realizarea de investitii initiale, retehnologizarea centralelor de producere a energiei termice ce utilizeaza energia geotermala, cu scopul extinderii capacitatii de productie de energie termica din surse regenerabile.

Pentru componenta hidroelectrica, solicitantii eligibili sunt operatorii economici privati sau de stat, iar pentru componenta geotermala solicitantii eligibili sunt operatorii economici privati sau de stat si unitatile administrativ-teritoriale.

Pentru operatorii economici se acorda finantare in cuantum de maxim 50% din valoarea totala eligibila a proiectului, iar pentru Regiunea Bucuresti-Ilfov, se acorda maximum 40% din valoarea totala eligibila a proiectului.

Pentru unitatile administrativ-teritoriale de pe intreg teritoriul Romaniei, se acorda pana la 100% din valoarea totala eligibila a proiectului.

Sursa: Administratia Fondului pentru Mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.