Agenda Urbana a UE – Planul de actiune pentru parteneriatul Jobs and Skills in the Local Economy in consultare publica

phpThumb_generated_thumbnailjpg-6.jpg

Miercuri, 25 iulie 2018, a fost lansat in consultare publica Planul de Actiune pentru Parteneriatul “Jobs and Skills in the Local Economy” (“Locuri de munca si aptitudini n economia locala”), in cadrul Agendei Urbane a Uniunii Europene.

Parteneriatul este coordonat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, orasul Rotterdam (Olanda) si orasul Jelgava (Letonia) se concentreaza pe identificarea actiunilor necesare pentru imbunatatirea cadrului legislativ, a celui financiar si a politicilor in domeniile: guvernanta, investitii si aptitudini.

Ca rezultat al activitatii membrilor parteneriatului, având in vedere documentele europene si nationale de referinta, exemplele de bune practici identificate in statele europene, ca si raspunsurile la chestionarul lansat in 2017, au fost identificate 10 actiuni care au fost incluse in Planul de Actiune al Parteneriatului.

Documentul este disponibil pe platforma Futurium unde cei interesati pot raspunde la intrebarile din sectiunea ”Join public feedback on draft action no…” din pagina fiecarei actiuni propuse.

Termenul limita este miercuri, 5 septembrie 2018.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.