Agentia pentru Proiectele IMM-urilor ar putea avea un buget de 22 milioane lei

Haiduc: Agentia pentru Proiectele IMM-urilor ar putea avea un buget de 22 milioane lei
Bucuresti 23/02/2009

NewsChannel.ro, site de informatii utile pentru antreprenori si IMM-uri, a realizat un interviu in exclusivitate cu noul director al Agentiei pentru Proiectele IMM-urilor.

Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii are un proiect de buget de aproximativ 22 de milioane de lei, a declarat, pentru Newschannel.ro, Ioan Cristian Haiduc, noul director al Agentiei pentru Proiectele IMM-urilor. Potrivit acestuia, institutia inca se afla in stadiul de evaluare a resurselor si a stabilirii directiilor de actiune. Premierul Emil Boc l-a confirmat in functie, saptamana trecuta, pe seful PD-L Campia Turzii, Ioan Cristian Haiduc.
Intrebat despre programele pe care le va derula agentia condusa de el, proaspatul presedinte a spus ca sunt aceleasi programe de anul trecut, fiind vorba doar despre unul nou, insa nu a dat detalii despre acesta.
“Pe langa programele nationale, reprezentantii din teritoriu ai Agentiei vor avea si atributii de preluare dosare, informare, promovare, probabil si monitorizare pe fondurile structurale”, a mai declarat Haiduc pentru redactia Newschannel.ro.Interviul a fost realizat in exclusivitate de catre NewsChannel.ro.
“Ne dorim ca prin toate actiunile noastre sa fim mai aproape cu informatii utile antreprenorilor si IMM-urilor din Romania, mai ales in aceasta perioada in care informatia este vitala pentru o companie” a declarat Sorin Manica, redactor-sef NewsChannel.ro
NewsChannel.ro este un site de stiri dedicat exclusiv IMM-urilor si antreprenorilor, lansat la sfarsitul anului 2008. Apartinand companiei Medianet, NewsChannel.ro a venit ca o cerinta fireasca de ajutorare a companiilor inscrise in ClubAfaceri.ro (Platforma de business pentru antreprenori, apartinand Medianet), care aveau nevoie de informatii utile afacerii lor. In urma aplicarii unui chestionar on line in randul companiilor inscrise in ClubAfaceri.ro, s-a constatat ca peste 65% dintre acestea sunt interesate de aceesarea de fonduri europene.

Siman Raluca
Medianet
031 425.08.55
[email protected]
www.newschannel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.