Ai o idee buna? Gasesti finantare?

Ai o idee si vrei sa faci un proiect?

Ai un proiect pentru care vrei sa gasesti finantare?

Vrei sa dobandesti abilitati practice in implementarea si managementul de proiect?

Vrei sa scrii o cerere de finantare de succes?

 

Proiectul tau poate prinde contur, cand vei participa la PM BY DOING!

 

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale de la Ministerul de Finante,  atesta esecul mecanismelor care ar fi trebuit sa atraga in Romania sume consistente. Din cele 3,1 miliarde de euro pentru 2007 si 2008 cumulat, Romania a reusit sa cheltuiasca in doi ani numai 6%. 

In ciuda faptului ca solicitantii au depus suficiente proiecte incat sa acopere de doua ori sumele disponibile, procedurile complicate, birocratia, lipsa de informatii si de comunicare,  apelul la unele agentii de consultanta neprofesioniste au facut sa fie contractare un numar foarte redus de proiecte, din totalul celor depuse.

Acest lucru atesta deficiente de ordin legislativ , dar si lipsa unor competente la nivel de project management, precum si absenta unei culturi in acest domeniu.

 

PM BY DOING se adreseaza in special reprezentantilor Organizatiilor Neguvernamentale si Sectorului de Afaceri, care doresc sa scrie cereri de finantare pentru accesarea fondurilor comunitare, destinate domeniilor de interes si activitatilor organizatiilor pe care doresc sa se dezvolte.

 

Cursul dureaza 6 sau 4 saptamani si isi propune sa va initieze in tainele Managementului de Proiect.

La finalul cursului veti putea:

ü  sa scrieti o cerere de finantare pentru tema si programul de finantare ales,

ü  sa cautati si sa alegeti programul de finantare potrivit((national/comunitar) corespunzator temei alese,

ü  sa implementati proiecte viabile si sustenabile.

 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare ne poti  contactata la:

Tel;0722.875.699 sau e-mail: office[at]omnimind.ro / admin[at]omnimind.ro, si astfel veti

primi formularele si agenda detaliata a cursului, sau http://blog.omnimind.ro/?page_id=323

About Perparim Demi

Am absolvit ingineria in metalurgie din 1974, specializat (1975-1976, China) ca tehnolog de aglomerare – furnale. In perioada 1976 – 1981 am participat in punerea in functiune mai multor sectii din sectorul primar al siderurgiei, ca fabrica de aglomerare, furnal, otelarie LD, ferro-crom etc. Am 16 ani experienta in productie si 17 ani in cercetare. In perioada 2006-08, am facut doua specializari in Project Management, PM si PMP. Activitatea si experienta mea profesionala se regasesc in mai multe lucrari de cercetare, proiecte, publicatii in domeniile tehnologiei minerare, mineralogie sintetica, modelarea si optimizarea proceselor, soft tehnologic, simulare pilot a proceselor etc. Conduc ca manager firma MIGRAL, o microintreprindere cu activitate principala CD, din Bucuresti. Obiectivul meu principal este sa infiintez un centru experimental, si sa il transform intr-un incubator de tineri cercetatori, specializati in domeniul tehnologiilor siderurgice, care sa devin capabil sa puna in aplicare idei novatoare in domeniile mediului, eficientizarii si calitatii, si sa ofera otelariilor din Romania aplicatii si idei competitive pentru depasirea decalajului creat fata de industria moderna din tarile dezvoltate. Consider importanta si necesara comunicarea dintre specialisti, informarea si formarea de opinii in domeniul cercetarii, schimbul de experienta si colaborare, nu numai cu cei activi care au deschis deja drumul, dar mai ales cu cei care au intarziat sau tinerii absolventi cu potential inca nepus la evidenta. Vreu sa cred ca, cu experienta lunga pe care o am in domeniu, pot sa-i indrum, sa-i ajut, sa-i cooptez in proiectele mele de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.