AI4EU – Apelul pentru soluții

inteligenta-artificiala_2.jpg

Status: Activ
Buget: 70.000 €
Termen limită: 29 aprilie 2021

Apelul pentru solutii AI4EU caută 41 de „furnizori de soluții” care să lucreze la cel puțin două soluții pentru fiecare dintre provocările selectate în apelul anterior pentru provocări publicat pe platforma AI4EU. Lucrează împreună cu un „Proprietar de provocări” într-un program de asistență de 6 luni pentru a dezvolta cel puțin 2 soluții per provocare prin exploatarea resurselor AI incluse pe platforma AI4EU sau prin dezvoltarea de noi componente.

Care sunt beneficiile?

  • Primești instruire cu privire la platforma AI4EU (resurse, perspicacitate, publicare) și mentorat online la fiecare două săptămâni;
  • Ești prezentat ca resurse noi pe platforma AI4EU;
  • Vizibilitate prin canalele AI4EU, evenimente și ambasadori.

Ce caută AI4EU?

Furnizori de tehnologie, cum ar fi: start-up-uri, IMM-uri, întreprinderi mijlocii, companii mari și organizații de cercetare care ar dori să dezvolte, să testeze și să valideze soluțiile tehnice care abordează provocările specifice. După încheierea apelului pentru provocări, au fost selectate și explicate în detaliu 7 provocări. Le puteți găsi în lista provocărilor de pe platforma AI4EU.

Ce activități sunt susținute?

Dezvoltarea, testarea și validarea soluțiilor tehnice care abordează provocările specifice prin exploatarea resurselor AI incluse pe platforma AI4EU sau dezvoltarea de noi componente.

AI4EU este proiectul de referință de Inteligență Artificială al Uniunii Europene, care vizează dezvoltarea unui ecosistem european de IA, care să reunească cunoștințele, algoritmii, instrumentele și resursele disponibile și să-l facă o soluție convingătoare pentru utilizatori.

Documentația
Website-ul programului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.