Ajuta-te singur prin proiecte finantate din Fonduri Structurale!

Oportunitatea pe care o avem acum, prin disponibilitatea Fondurilor Structurale, reprezinta poate singura sansa pentru multi de a se dezvolta si de a-si adapta personalul la cerintele unei economii dinamice.

Ar fi pacat sa nu folosim aceasta oportunitate si stiti vorba aceea “Dumnezeu iti da..dar nu-ti pune si in traista!”

Poate unii vor spune ca “las’ ca stim noi cum se dau banii astia”..dar credeti-ma din experienta mea si de evaluator de proiecte, UN PROIECT BUN E FOARTE GREU DE SCOS DIN EVALUARE. Asa ca va recomand sa scriem proiecte reale pentru o viata reala.

About Ana Zsok

In ultimii 14 de ani, am reusit sa-l implementez in viata mea personala si a firmei de consultanta si instruire pe care o conduc. Fiind Master in Managementul proiectelor si Consultant acreditat in Metoda BELBIN – Roluri in echipa, mi-as dori sa pot impartasi si la altii din experientele mele. Am dezvoltat si implementat peste 30 de proiecte, in domeniile specifice firmei, adica: Managementul resurselor umane, Management organizational, Planificara strategica comunitara si organziationala. Firma TEAM Consulting, pe care o coordonez este specializata si in furnizarea de servicii de formare profesionala si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor. Cursurile pe care le furnizam sunt: Manager Proiect – autorizat CNFPA, Competente comune in management (Leadership. Comunciare, Rezolvarea problemelor, Lucrul in echipa), Scrierea proiectelor cu finantare europeana, Metode moderne de evaluare a personalului. Mi-ar face placere sa pot sa sprijin, potentialii beneficiari de finantari ai fondurilor europene.

2 thoughts on “Ajuta-te singur prin proiecte finantate din Fonduri Structurale!”

 1. Claudia Sandru spune:

  Placut surprinsa si de aceasta data de discursul dumneavoastra.Sunt o cursanta de la Petrosani..si ma bucur ca am avut placerea sa va ascult, si sa invat cate ceva de la dvs.Intradevar un om, un pedagog, un consultant de care Romania are nevoie.Sunt unii oameni pe care ii intalnesti o singura data dar nu ii uiti niciodata …
  Sarbatori fericite!

 2. bogdan spune:

  intrebarea mea ii delicata:
  daca sunt cetatean roman si sunt stabilit de exemplu in Polonia pot accesa din aceasta tara finantare pentru dezvoltarea unei afaceri aici in Polonia?

  La multi ani!.
  Bogdan draga, ca si principiu fondurile europene sunt alocate pe tari/regiuni. Si Polonia are propriile Programe Operationale cu sustinere financiara din fonduri europene. Deci daca proiectul tau se va implementa in Polonia, atunci trebuie sa identifici o sursa de finantare disponibila din acest stat membru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.