O ZI INTERESANTA LA GUVERN…..Decizii la fel de interesante…..CUM DE???

O zi de luni….inceput de saptamana lucratoare…..si…..GUVERNUL MUNCESTE…..

Si cand ma gandeam ca numai eu muncesc…..”BANG”…..stire la radio: la finalul sedintei coalitiei premierul ne aduce vesti bune…..

Emil Boc:”Se mentine in continuare cota unica de impozitare de 16%, se mentine acelasi nivel al TVA, de la 1 octombrie vom impune masura neimpozitarii profitului reinvestit -si acest lucru a fost cerut expres pentru a fi inclus in discutiile pe care le avem cu atat cu FMI cat si cu CE – si, ca decizie politica, de la 1 ianuarie 2010 impozitul forfetar va fi restrans la anumite domenii sau activitati specifice, care vor fi decise de catre specialistii din Ministerul Finantelor si de cei care se ocupa cu combaterea evaziunii fiscale.

…..in ceea ve priveste forfetarul premierul a mai precizat…..

Emil Boc: “Eu cred ca primul scop la impozitului minim a fost atins – de a-i obliga pe aceia care aveau firme fantoma(…) sa decida: le mentin sau le inchid. Cred ca , pentru viitor, impozitul forfetar, asa cum a fost el conceput, trebuie sa se restranga la acele domenii si activitati unde evaziunea fiscala nu poate fi combatuta si eliminata-cum ar fi, de exemplu, domeniul restaurantelor. Pot fi si alte domenii, ar trebui identificate.”

Nu stiu de ce…….dar……mie imi miroase a un pic de CAMPANIE…..CAMPANIE ELECTORALA…..

Si ca sa fie “CU MOŢ”……

Emil Boc: “Vom respecta angajomentul de a majora pensia minima si punctul de pensie de la 1 octombrie” (punctul de pensie = 732,80 lei)

…..am mai vazut, parca, asa ceva….. “scena balconului” …..nu?…..

About Cristian Tudusciuc

Sunt absolvent de ştiinţe juridice, absolvent de ştiinţe economice (management) şi in anul 2010 am absolvit masterul la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Al. I. Cuza Iaşi, specializarea Bănci şi Pieţe Financiare. Am avut şi “privilegiul” să “admir” peisajul economic românesc (real) şi să-i simt “trepidaţiile” exact din interiorul lui. Administrez două mici firme de pe piaţa textilelor din România, una având ca domeniu principal de actvitate importul şi comercializarea materialelor textile, iar pentru cea de-a doua, producţia fiind sursa principală de venit.

2 thoughts on “O ZI INTERESANTA LA GUVERN…..Decizii la fel de interesante…..CUM DE???”

 1. cristiantudusciuc spune:

  NO MORE COMMENTS…..
  TRIST…..DAR…..ADEVARAT…..

 2. stoica dragos spune:

  Nici un guvern nu poate lua o decizie corecta in Ro. Motivatie – TRAITA SI PLATITA DE MINE SI DE COMPANIA MEA!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  – EX – din pacate real.
  – pt decembrie legea obliga pt inchiderea situatiei unei companii sa termine acte si plati pana pe 25 ianuarie. Guvernul afla de acest lucru dupa raportare situatie in jur de 15-25 februarie. Inexplicabil si irealizabil, ia o decizie pe loc si o aplica incepand cu 01.MARTIE ( nici in filme). Si iata cum pt situatia mea grava din decembrie, guvernul ma ajuta in martie. In timp real intre decembrie si martie am pierdut inca 120.000 euro, am inchis 17 locatii, 92 concedieri, 16 auto pierdute ( pt 4 buc la leasing sau dus 24.000 euro), etc. Viata reala de bussines este distrusa de acest sistem de functionare si nici un guvern nu poate lua o decizie corecta, coerenta…, pana cand nu va functiona mai rapid, in alti parametrii de functionare – lasati politica si interesele meschine ca si cand nu ar exista si vedeti ca am dreptate. Am activat ca broker in real estate si credite. Explicati-mi si mie cum am inchis companiile cand am avut peste 21.000 clienti in perioada octombrie – februarie? Eu cred ca bancile sunt praf si nimeni nu spune nimic pt ca ar fi un dezastru. Din pacate am trait in timp real ZEITGEIST – vezi si IESIREA DIN MATRIX.
  AM ARGUMENTE LA CE SPUN AICI.
  Mai adaugati la situatia mea si un conflict cu CNVM, pt care daca sunteti curiosi, o sa vedeti incompetenta si prostia sistemului si a celor care fac parte din el – CNVM, REG. COMERTULUI, Inalta Curte de CASATIE si Justitie, etc., 0722 133 528 – stoica dragos – 24/7
  Sunt asa de liber incat am timp acum sa mananc 3 mese pe zi dar mai am bani doar de una – amuzant sau trist?
  Apropo – am descoperit ca sunt la a III-A criza:
  – REAL ESTATE – terminata pt mine in februarie
  – CREDITE – terminata pt mine in februarie
  – Criza celor din jurul meu care imi datoreaza bani – fara sfarsit,
  O zi buna,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.