Alba Iulia: 15 – 16 mai 2008

Astazi, 15 mai 2008 la Alba Iulia, Hotel Central are loc deschiderea atelierului de lucru regional "Fondurile Europene Postaderare – accesarea si absorbtia fondurilor structurale".

Evenimentul este organizat de GLOBAL SERVICES GROUP SRL, prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale, in parteneriat cu Federatia Autoritatilor Locale din Romania, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, cu sprijinul Agentiei de Dezvoltare Regionala 7 Centru.

Acesta  reprezinta continuarea proiectului pilot de informare si constientizare derulat pe parcursul anului 2007. Vor fi reluate cele 14 sesiuni regionale, cate doua pentru fiecare regiune de dezvoltare, pentru a pune in discutie, la nivel concret si practic, problematicile locale specifice legate de accesarea fondurilor europene.

Grup tinta/participanti:
Participantii la atelierele de lucru sunt factorii politici si de decizie din cadrul administratiei publice romanesti centrale si locale – Presedinti si Vice Presedinti ai Consiliilor Judetene, Primari, Vice Primari, Secretari, Directori Tehnici si Economici, Consilieri si Experti de Integrare Europeana, Specialisti in Urbanism si Mediu din Municipii, Orase si Comune, Consultanti, reprezentanti ai organziatiilor sectorului public si privat, ai agentiilor si institutiilor guvernamentale si neguvernamentale si reprezentantii mass media.

De asemenea, este de apreciat prezenta personalului direct implicat in pregatirea si implementarea proiectelor de investitii din cadrul organizatiilor amintite anterior, in vederea asigurarii transferului de cunostinte atat la nivel politic-decizional cat si catre nivelul tehnic si operational.

Invitati si speakeri:

  • Adriana Muresan, Director Executiv ADR 7 Centru;
  • Valentin Tudorache, Director Executiv DADR Sibiu;
  • Anca Colceriu, Consilier OI POS Mediu Timisoara;
  • Viorica Olar, Sef serviciu Management Financiar OI POS DRU Alba Iulia;
  • Ana Goia, Director General OJPDRP Alba Iulia;
  • Catalin Gavrizescu sef Departament APL Raiffeisen Bank.

Partener Local: Agentia de Dezvoltare Regionala 7 Centru
Partener: Raiffeisen Bank

Parteneri Media: Romania Libera, Euractiv, Curierul National, Bursa, Finantare.ro, News In, Ziare.ro, PRwave, ClubAfaceri.ro, Newschannel.ro, Comunicatemedia.ro, Smart Financial.ro, Ghiseul Bancar, Netclip

Parteneri Media Locali: Replica, Exclusiv Media, Prisma, Ulpia Jurnal

Contact:
Global Services Group
Departement Profinn Evenimente Speciale
Tel/fax: 021/348.35.40; 021/348.56.42
Mobil: 0722/547.801; 0723/96.14.96
E-mail: [email protected]
Web-site: www.profinn.ro

Sursa: Managementul-proiectelor, 15 mai 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.