Conferinta internationala de Managementul Proiectelor

Project Management Institute Romania Chapter aniverseaza, in zilele de 17 si 18 octombrie a.c., 5 ani de la infiintare prin organizarea a doua evenimente in care vor fi dezbatute teme legate de management de proiect.


Cele doua evenimente, reunite sub titlul "5 Ani Impreuna!", sunt:
– Conferinta internationala  – 17 octombrie a.c. Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sala A.I. Cuza, intre orele 09.00-17.00;
– Workshop-ul interactiv  "The Hunting Territory"  – 18 octombrie a.c. Comert si Industrie a Romaniei, sala Transilvania, intre orele 09.00-16.00.
 
Conferinta internationala, organizata in parteneriat cu Microsoft Romania, Totalsoft si Kepler-Rominfo, isi propune sa marcheze, intr-un cadru festiv, cei 5 ani de activitate a PMI Romania Chapter, sa promoveze eforturile si rezultatele obtinute de organizatie si, de asemenea, sa prezinte comunitatii de manageri de proiect (si nu numai!) metode si tehnici noi de management de proiect, menite sa sprijine activitatea acestora. Vor sustine prezentari:  Dr. Istvan Gorgenyi – The Hunting Territory Institute Australia, Walter Ginevri – VP of PMI Northern Italy, Roger Wild – Stamford Global.
International Institute for Learning va oferi bilete gratuite la seminarul "Achieving Project Management Excellence", condus de dr. Harold Kerzner, in noiembrie 2007, la Budapesta, iar Stamford Global va oferi locuri gratuite la doua dintre seminariile sale, organizate in noiembrie si decembrie 2007, la Bucuresti.
Programul complet si formularul de inscriere pot fi descarcate de pe site-ul www.pmi.ro/about5.php .

Workshop-ul interactiv "The Hunting Territory" va fi coordonat de dr. Istvan Gorgenyi, cunoscut psiholog, coach si fost campion olimpic. Dr. Gorgenyi va face o paralela spectaculoasa intre echipele sportive si echpele de proiect, ambele luptand pentru performanta, ambele facand fata competitiei. De asemenea, dr. Gorgenyi va expune teoria pe care a dezvoltat-o in ultimii 30 de ani, cu privire la dinamica si performanta de grup si va identifica barierele in calea performantelor echipei si modul in care acestea pot fi depasite printr-un management corect aplicat de liderii lor.
Mai multe informatii despre The Hunting Territory si despre dr. Istvan Gorgenyi.

Formularul de inscriere

Va asteptam!
Board-ul PMI Romania Chapter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.